ZVJabeek

Sport mee in Jabeek!

Hi, mijn naam is Naomi Badmos ik ben 20 jaar oud en woon in Sittard. Toen ik 6 jaar was begon ik met jazz-ballet hier heb ik mijn passie voor dansen ontwikkeld. Dit vond ik zo ontzettend leuk dat ik ook andere dansstijlen wilde gaan ontdekken. Ik ben toen rond mijn 10e begonnen met het dansen in verschillende dansstijlen waaronder: hiphop, popping, locking, breakdance, dancehall, feminine en Afro. Na een tijdje werd ik geselecteerd voor wedstrijdteams, en ik heb toen op hoog niveau een hele hoop wedstrijden& shows etc. mogen dansen. 

Ik wist al van kleins af aan dat ik graag les wilde geven, vandaar dat ik na het behalen van mijn VMBO-T diploma de opleiding onderwijsassistent succesvol heb afgerond. 

En momenteel volg ik de dansopleiding op het CIOS college in Sittard. Hier wordt ik opgeleid tot lesgever en dansco√∂rdinator. Tijdens deze opleiding maak ik ook kennis met de dansstijlen: modern, klassiek en jazz.  

Ik heb ontzettend veel plezier in het lesgeven & dansen en wil mijn passie daarom graag doorgeven aan andere! Ik zie mijn leerlingen graag groeien, maar plezier maken staat bij mij ook zeker voorop. 

Liefs, 

Naomi 


Copyright ¬© 2013. All Rights Reserved 

Mirjam Vogels