Tijd:

Dinsdag avond --------- 19.00u-20.00u
Woensdag avond ------ 18.45u-19.45u
Donderdag ochtend --- 10.30u-11.30u

Kosten:

12 euro per maand (12 maanden) + 5 euro inschrijfgeld, eenmalig.

 

 

Sportinhoud:

Hatha-Yoga is een yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana's) en ademhalingstechnieken (pranayama). Hatha yoga bestaat voornamelijk uit niet-bewegende asana's. Meditiatie is een voor veel yogi's een belangrijke afronding om de eenheid van lichaam en geest te voelen. wanneer verschillende asana's achter elkaar worden uitgevoerd, heet dat een serie. de bekendste serie is de Zonnegroet.
Hatha yoga is een populaire sport om te leren onthaasten of om stress te verminderen. Aan de technieken wordt een gunstig effect toegeschreven op het zenustelsel, de klieren en andere belangrijke organen en er treedt een algemene versoepeling van het lichaam op. Het doel is daarom vooral het bevorderen van de gezondheid en het welbevinden.
De term hatha bestaat in het Sanskriet uit ha (zon) en tha (maan), wat verwijst naar het evenwicht tussen tegengestelden. Yoga betekent "Juk", "verenigen", "beheersen".
Je bent welkom om een proefles te volgen, je dient je dan wel eerst aan te melden met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  , aangezien gekeken moet worden of er een plaats beschikbaar is op de gewenste tijd.