De sportlocatie van Zaalsport vereniging Jabeek is het OntmoetingsCentrum Jabeek. We sporten zowel in de grote zaal als in de kleine zaal op dinsdag, woensdag en donderdag. In het menu kunt u de verschillende sporten vinden en in het bijbehorend artikel staat de lestijd vermeld. Ook vindt u hier het contributie bedrag voor de betreffende sport. Dit bedrag is een maandelijks bedrag voor 12 maanden. De vereniging houdt de vakantie periode aan van de lagere school. Aangezien het ontmoetings centrum ook gebruikt wordt voor koffietafels, bijeenkomsten van Gemeente en ad hoc bijeenkomsten, kan het voorkomen dat een sportuur vervalt. Als lid ben je dan altijd welkom op een ander uur in eventueel een andere sport, wanneer het mogelijk is zal het uur ingehaald worden in een vakantie periode, maar dit gebeurt altijd in samenspraak met de leden. De contributie is gebaseerd op 42 weken sporten in een jaar.

De vereniging bezit een spiegelwand, steps, dynabands, kettlebells, gewichten en andere materialen die we gebruiken in onze vereniging.

Het bestuur bestaat uit:

  • Voorzitter: Patricia Rooding
  • Penningmeester: Suzan Geilen
  • Secretaris: Nicole Jutten

U kunt ons bereiken via Contact op deze website.

Leden kunnen zich aanmelden met de volgende link: inschrijfformulier, en vergeet niet de link naar de reglementen om deze pdf te downloaden.

Vanwege de WBTR werkt het bestuur aan de bestuursnotitie en een aangepaste versie van de statuten. Om meer te weten volg de volgende link: bestuursnotitie, bij op en/of aanmerkingen stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Meedenken van onze leden, stellen we zeer op prijs